Kort om mig

Jeg hedder Mikkel Bjørn . Jeg er 28 år gammel - og så er jeg født og opvokset i en lille landsby tæt ved juelsminde i Østjylland.

Jeg er uddannet skolelærer og har, inden jeg blev valgt i folketinget, arbejdet som skolelærer på de ældste klassetrin, hvor jeg underviste i historie, dansk, samfundsfag & kristendom.

Jeg elsker at undervise - og har siden gymnasiet været overbevist om lærergerningen som mit kald i tilværelsen. Det har været en stor motivation for mig at kunne give bevidstheden om Danmarks historie og sprog videre til kommende generationer.

I Folketinget kæmper jeg en daglig kamp for at bevare Danmark som det trygge og velstående land, jeg selv er vokset op i.

Desværre føres der i øjeblikket meget politik til stor skade for Danmark. Danmark forbliver ikke et trygt, sikkert og velstående land, hvis vi ikke ændrer kurs. Som folketingsmedlem kæmper jeg for at italesætte og kaste lys over denne tilstand.

Personligt er jeg en tilbagelænet og tænksom type, men politisk kæmper jeg indædt og med stor passion for de sager, der betyder noget for mig.

Du kan ikke hævde at stå for noget, hvis du ikke også er villig til at kæmpe for det. Derfor har jeg engageret mig helhjertet for at bringe Danmark på rette kurs.

Siden 1995 har Dansk Folkeparti stået værn om Danmark og danskerne, og som det eneste parti sætter vi danskerne først. Ikke de fremmede, ikke EU, ikke eksperterne - danskerne!

For frihed & fædreland

Mikkel Bjørn Sørensen

Kontaktinformation

Telefon: +45 22 82 33 16

Mail: mikkel.bjorn@ft.dk

Skriv til mig

    Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.