Kort om mig

Jeg hedder Mikkel Bjørn Sørensen. Jeg er 26 år gammel - og så er jeg født og opvokset i en lille landsby tæt ved juelsminde i Østjylland.

Til daglig arbejder jeg som skolelærer på de ældste klassetrin, hvor jeg underviser i historie, dansk, samfundsfag & kristendom.

Jeg elsker at undervise - og har siden gymnasiet været overbevist om lærergerningen som mit kald i tilværelsen. Forpligtelsen på hele tiden at blive klogere - og udvikle sin faglighed tiltaler mig meget - ligesom opgaven i at give den viden og en bevidsthed om Danmarks historie og sprog videre til kommende generationer, er en stor motivation for mig i det daglige.

Jeg har været en del af Nye Borgerlige næsten siden begyndelsen - og har de sidste seks år siddet i hovedbestyrelsen og bidraget til partiets udvikling sammen med Pernille, Peter & resten af holdet.

Jeg har været landsformand for ungdomspartiet de første fem år af partiets levetid, været lokalformand i hovedpartiet og regionsansvarlig for Nye Borgerlige i hele region midt.

Nye Borgerlige er blevet en stor del af min identitet - og jeg brænder inderligt for at realisere de politiske dagsordener, der har været partiets hjerteblod siden stiftelsen.

Jeg stiller op til folketinget, fordi jeg tror på, at jeg har viljen og ikke mindst evnerne til at kunne udfordre venstrefløjen og de etablerede partier, på de dagsordener, hvor de enten tager fejl eller i mange tilfælde er direkte uærlige om deres egne politiske ambitioner og synspunkter.

Dansk politik er inficeret af uærlighed, tvetungethed & hykleri - og jeg vil som folketingskandidat lægge mig i selen for at italesætte og kaste lys over denne tilstand.

Personligt er jeg en tilbagelænet og tænksom type, men politisk kæmper jeg indædt og med stor passion for de sager, der betyder noget for mig.

Du kan ikke hævde at stå for noget, hvis du ikke også sætter dig selv på spil og kæmper for det. Derfor har jeg bragt mig selv i spil for vores fælles sag og politiske projekt.

Jeg går til opgaven som spidskandidat for Fyns Storkreds med stor ydmyghed - og håber inderligt og optimistisk, at de borgerlige fynboer vil byde mig velkommen. Jeg vil kæmpe for dem og deres ambitioner for et borgerligt Danmark - før, under og efter valget. Støt min valgkamp på Mobilepay nummer 896396 – intet beløb er for småt og intet er for stort. Støt kampen for Danmark.

For frihed & fædreland

Mikkel Bjørn Sørensen

Kontaktinformation

Telefon: +45 22 82 33 16

Mail: Mikkel@Nyeborgerlige.dk

Skriv til mig

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.